fredag 6 maj 2011

Vad händer?

Ser att det nu har gått ca 2 veckor sedan jag skrev något och man kan ju fråga sig vad det är som händer.. inte mycket fram till för ett par dagar sedan :)

Det som gjorts hittills är mest att papper har skickats fram och tillbaka mellan oss och Eksjö för påskrift.

I Övrigt så har vi bestämt oss för att skippa Hth:s knoppar til köket och istället kommer jag köpa porslinsknoppar på egen hand. Kan bli lättare sen och se när köket är på plats om vi ska köra endast porslinsknoppar eller även skålhandtag..

Vi har även valt och köra spårade lister kring alla fönster samt att välja släta gipstak i hela huset. Vi hade ju först tänkt trätak men har nu fått "valt" lite = helt enkelt en kostnadsfråga!

Roligt att veta är att Vi var ute och körde lite i söndags.. E tur till Västervik och då körde vi svängen genom Gertrudsvikområdet.. Och där stod det, "VÅRT" hus - grundfärgat grått med valmat tak (alltså inte riktigt som vårt hus men ialla fall) och det var jätte fint och kul att se :) Jag blev så glad att vi var tvugna att åka förbi huset 3 gånger, ha ha, fanns bara två hus på den gatan så ägaren som styrde på sin garageuppfart måste trott att vi var galna.. vi tänkte veva ner rutan och förklara men han verkade väldigt upptagen varje gång vi närmade oss.. blev väl livrädd!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar