måndag 18 februari 2013

mmmmmmåla :)

Konsoll: Ikea, plastglas: färg, Tekopp: Bruka




Igår måla, idag måla... Bytte dock förrådet mot köksbordet ikväll. Igår vinkväll i förrådet med målning av både stort som litet.. Ikväll varm choklad, målning av de sista konsollerna och riktigt mysigt faktiskt :)
Ett hörn i köket ska äntligen fixas med ett par öppna hyllor, ska bli så kul att få köket helt klart. Hoppas och tror det blir pricken över i:et.
Konsollerna vi köpt är Ekby hensvik.. tyvärr inte riktigt matchande i färgen så där av lite målning.
Dagen har gått fort.. W ser till och hålla oss sysselsatta :) dagens Emil: hittade pappas alla hjärtansdag present, en chokladask, gömde sig under vårt täcke i vår säng och mummsade i sig halva kartongen.. hmm.. han var dessutom nybadad och nakenfis.. så det fick bli att skutta i badet igen samt byta lakan.. Tycks alltid glömma vad tystanad i vårt hus egentligen betyder... B U S!
Sedan en tur till stan där vår lilla prinsessa fick göra ett besök på sjukhuset. Allergiproverna visade ingenting.. vi har börjat med mjölk och ägg -det har heller inte visat någon större skillnad. Hon sover bra, äter och är sitt vanliga glad jag. Lite eksem hänger kvar men vi har fått bra bukt med det. 'Vi smörjer och smörjer.. det har gett resultat och vi fick bra betyg av eksem sköterskan. Så vi är på G och det känns toppen !!
Avslutar kvällen med en smothie à la Martin -supergod och nyttig.. Nu blir det hänga tvätt utan tvättställning.. hmm kommer hänga tvätt i hela huset.. mindre kul!

Sov gott! tjingeling.................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar