tisdag 30 augusti 2011

Nu är vi med hus:)

Idag kom äntligen dagen då vi kan säga: vi tar en sväng bort till huset.. tidigare har man ju fått säga tomten..

Efter en sen kväll igår och en trött son så blev det inte att vi besökte huset förrän kl. 8.00 imorse. Då var allt i full gång. 4 snickare, 1 kille med lyftkran, Eksjös lastbilschaffis samt kvalitetsansvarige.



Första väggen "blocket" var precis på väg och sättas på plats..
Vi stannade en kort stund för att sedan åka och jobba.. åter vid lunch hade hela nedervåningen satts upp. Det var en sån kännsla och gå där inne.. reglar varppsatta vid toaletten och tvättstugan.. Tyvärr har jag ej fotat så mycket, min mobilkamera är sådär men som tur är har pappa varit ute och dokmenerat hela dagen.. men här kommer ett par bilder till.



Förhoppningen var ju att vi kunde vkikat lite mer på eftermiddagen efter jobbet men det har regnat sådant så vi har mest hållit oss inne.
Idag har vi även beställt färg till huset - det blir överraskande nog VITT!
Så förhoppningsvis kan vår målar"kille" snart komma igång.. byggnadsställningarna kommer vi ha kvar tills hset är färdigmålat så det känns bra.

N sist men inte minst ett par foton på vår lille kille fr. sjukhuset.. Vi var j inlagda med W på sjukhuset för en vecka sedan (igen) pga hans förkylningsastma.. usch o fy vad det känns i hjärtat.. Imorgon ska jag o W på återbesök vi får se vad de säger..




Trevlig kväll!... obs. bortse fr. alla stavfel..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar