torsdag 17 mars 2011

Avrop onsdagen den 16/3

Som jag skrev igår började vår dag i Jönköping på HTH efter det bar det av mot Eksjö, och Eksjöhus där vi träffade vår säljare.

Avropet gick mycket smidigt. Vi gick igenom allt rum för rum och vissa detaljer såsom vad vi vill ha för lister samt fönsterbrädan gäller ju för samtliga rum så det behöver man ju inte upprepa.

Vi gjorde vissa ändringar/tilllägg:
* Vi satte ett spröjsat fönster i carportens förråd så att det blir enhetligt med huset istället för det ospröjsade som var inritat.
* Vi bestämde oss för träpanel i taket på bottenvåningen och slät gips på övervåningen.
* Trappen ändrade vi lite: vi valde att ha ett blocksteg, "rund knopp" på stolparna samt att vi ville ha vita sättsteg mellan de ekfärgade trappstegen.
* Vi ökade på vårt tvättstugepaket med en liten summa vill jag understryka. Det innebär bl.a. att kunna tvätta 1 kg mer.
* Vi valde bort den tråkiga tvättstugebänken men behöll blandaren så nu ska vi inhandla liten diskho samt bänkskiva att ha över TT och TM.

Övrigt ändrade vi en sak på ritningen på övervåningen. I "barnrummen" har vi breddat lite från vägg till fönster så vi kan få in lite fler garderober.

Efter en heldag med husplanering kände vi oss väldigt nöjda. Det var skönt och ta allt detta på en och samma dag..

Det som ligger närmast för oss nu är att få klartecken från kommunen samt att ringa telebolaget samt att börj ta in lite prisuppgifter på ex. gräs.
Vi hoppas att vi ska kunna köpa färdigt gräs och om vi kan det kommer vi förmodligen kunna lägga det under tidig höst. Vad jag har förstått efter att sökt lite på nätet så kan man lägga sånt här gräs under hösten (?) Vi skulle tycka det var skönt och få just den biten klar så vi inte måste ta det under 2012.

Imorgon blir det att fortsätta med inskolningen på förskolan. William verkar stor trivas och det är väldigt kul att sitta med och se hur barnen leker och tar kontakt med varandra. Efter inskolningen ska vi åka till Malmö och hälsa på Ida och Carl. Det ska bli jätte kul, skönt och komma iväg lite. Tråkigt bara att vi verkar pricka in snöoväder.. surt.
En kort sekund hade jag som tanke ikväll att gå på gymnastiken/step up:en som är i gymnastikhallen på torsdagar men det blev inget med det.. Den senaste 1,5 månaden har varit riktigt illa.. inte rört på mig ett dugg bara svullat så det MÅSTE nu bli ändring på det.. lätt och skriva svårare att leva upp till :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar